Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2021, 18:27

U Španiji vakcinisani vojska i političari, ali ne i prioritetne grupe

Španski vojnici i političari koji su vakcinisani protiv korona virusa, mada nisu bili prioritetna grupa, u središtu su javnog spora uz smenjivanje odgovornih za to. Ministar unutrašnjih poslova je u petak uveče zato smenio jednog potpukovnika, oficira za vezu Civilne garde u Generalštabu, rekao je u subotu za AFP portparol Ministarstva vojske.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Španiji vakcinisani vojska i političari, ali ne i prioritetne grupe

Izvor: Beta, 23.Jan.2021

Španski vojnici i političari koji su vakcinisani protiv korona virusa, mada nisu bili prioritetna grupa, u središtu su javnog spora uz smenjivanje odgovornih za to.Ministar unutrašnjih poslova je u petak uveče zato smenio jednog potpukovnika, oficira za vezu Civilne garde u Generalštabu, rekao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.