Izvor: Radio 021, 05.Jun.2020, 18:10

U Severnoj Makedoniji rekordan broj zaraženih

U Severnoj Makedoniji je u poslednja 24 sata zabeležen rekordan broj zaraženih od početka epidemije virusa korona - 120.

Podaci nadležnih službi ukazuju na to da je više od polovine novoobolelih u glavnom gradu Skoplju.

Zbog drastičnog povećanja broja zaraženih u poslednjih nedelju dana, vlada te države odlučila je da današnji dan bude neradni zbog dalje koordinacije u suzbijanju virusa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

U Severnoj Makedoniji ponovo je vraćen policijski čas, čime su Skoplje, Kumanovo, Tetovo, Štip i opštine u okolini Skoplja u karantinu od sinoć, od 21 sat, pa do ponedeljka u 5 časova ujutru. Za ostale gradove policijski čas traje svakog dana od 16 - 5 sati narednog dana.

Danas je bugarska vlada odlučila da građani Severne Makedonije koji putuju u Bugarsku moraju da budu u karantinu 14 dana, preneo je Plusinfo.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

NOVI KARANTIN ZA KOMŠIJE Šta se dešava u S. Makedoniji? Više zaraženih nego na vrhuncu epidemije, virus ponovo BUKNUO

Izvor: Blic, 06.Jun.2020, 07:58

U Severnoj Makedoniji situacija je proteklih dana zabrinjavajuća - juče je prijavljen najveći broj novozaraženih korona virusom od početka epidemije, a zbog ponovnog širenja virusa zemlja je bila primorana da vrati policijski čas.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.