U SLOVENIJI NEMA NOVIH PREMINULIH OD KORONE:  Od juče registrovana još 23 zaražena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 13:22

U SLOVENIJI NEMA NOVIH PREMINULIH OD KORONE: Od juče registrovana još 23 zaražena!

U Sloveniji je broj aktivnih slučajeva zaraze skočio na 205, nakon što je u toku prethodnog dana korona virus potvrđen kod još 23 osobe.

Ova zemlja je od početka pandemije zabeležila ukupno 1.739 slučajeva obolelih od COVID-19, kao i 111 smrtnih slučajeva od posledica ove bolesti, koji se nije menjalo više od mesec dana, prenosi novinska agencija STA.

Na bolničkom lečenju trenutno se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 12 osoba obolelih od COVID-19, što je za jedan više nego juče. U toku prethodnog dana jedan pacijent otpušten je kući, dok su dva nova primljena na lečenje. Nijedna osoba obolela od COVID-19 se ne nalazi u kritičnom stanju.

U toku prethodnog dana u Sloveniji je sprovedeno 1.325 testova na korona virus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.