Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jul.2020, 18:04

U S.Makedoniji još osam umrlo, još 199 zaraženih

U Severnoj Makedoniji umrlo je još osam osoba s korona virusom i registrovano je 199 novih slučajeva te zaraze, objavilo je danas Ministarstvo zdravlja.

U saopštenju se navodi da je ukupan broj umrlih od KOVIDA-19 porastao na 376, a broj dijagnostikovanih slučajeva od početka epidemije na 7.975.

Takozvanih aktivnih slučajeva ima 3.519, a na respiratorima su dva pacijenta.

Institut za javno zdravlje registrovao je još 120 pacijenta koji su ozdravili, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << čime je broj izlečenih povećan na 4.080.

U prethodna 24 sata urađena su 1.545 testa na prisustvo korona virusa, a od početka epidemije ukupno 76.107, saopštilo je Ministarstvo zdravlja Severne Makedonije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U S. Makedoniji još osam umrlo, a 199 zaraženo koronom

Izvor: Danas, 11.Jul.2020

U Severnoj Makedoniji umrlo je još osam osoba s korona virusom i registrovano je 199 novih slučajeva te zaraze, objavilo je danas Ministarstvo zdravlja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.