U Rusiji rekordan broj smrtnih slučajeva od COVID-a 19

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Sep.2021, 13:05

U Rusiji rekordan broj smrtnih slučajeva od COVID-a 19

Rusija je u posljednja 24 sata zabilježila 852 smrtna slučaja - najveći dnevni broj smrtnih slučajeva od korona virusa od početka pandemije - nakon porasta infekcija povezanih s delta sojem virusa i slabe kampanje vakcinacije. Prethodni rekord od 828 smrtnih slučajeva zabilježen je 24. septembra. S novom brojkom od 28. septembra povećan je ukupan broj umrlih u Rusiji od COVID-19 na 205.531 što je najveći broj u Evropi. U Rusiji, petoj najgore pogođenoj zemlji na svijetu sa više od sedam...
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Vakcinacija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Srbiji najveći broj oboljelih od početka pandemije

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2021

BEOGRAD - U Srbiji je u posljednja 24 sata registrovano rekordnih 8.467 slučajeva korona virusa, među 26.292 testiranih uzoraka, što je najveći broj oboljelih u jednom danu u Srbiji od početka pandemije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.