U Republici Srpskoj 98 novoinficiranih i šest umrlih od korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2020, 13:22

U Republici Srpskoj 98 novoinficiranih i šest umrlih od korone

U poslednja 24 sata u Republici Srpskoj je registrovano 98 novih slučajeva virusa korona, a šest osoba je preminulo, saopštio je danas Institut za javno zdravlje u Banjaluci.

Novoobolelo je 46 muških i 52 ženske osobe, od kojih je 16 mlađe, 62 srednje i 20 osoba starije životne dobi.

Prema mestu prebivališta, 27 obolelih je iz Banjaluke, 14 iz Zvornika, 10 iz Doboja, devet iz Gradiške, sedam iz Prnjavora, po četiri iz Gacka, Kozarske Dubice i Kotor Varoša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tri iz Istočne Ilidže, po dve iz Istočnog Novog Sarajeva i Sokoca i po jedna iz Bratunca, Vlasenice, Dervente, Istočnog Starog Grada, Kneževa, Laktaša, Modriče, Osmaka, Pala, Srpca, Ugljevika i Šamca.

Od početka pandemije, u RS je umrlo ukupno 199 osoba kod kojih je potvrđeno prisustvo korona virusa.

U RS se od virusa korona do sada oporavilo ukupno 3.194 osoba, a testirano je ukupno 54.711.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.