U Podunavskom okrugu 57 novozaraženih, Braničevskom 16

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2020, 16:10

U Podunavskom okrugu 57 novozaraženih, Braničevskom 16

Od pristiglih rezultata za prethodnih nekoliko dana u Podunavskom okrugu zabeleženo je novih 57 pozitivnih na virus korona, a u Braničevskom okrugu ukupan broj pozitivnih veći je za 16, saopštila je danas direktorka Zavoda za javno zdravlje Požarevac Ana Jovanović.

Kada je u pitanju Podunavski okrug, najveći broj novozaraženih registrovano je u Smederevu - 28, zatim u Smederevskoj Palanci 23 i Velikoj Plani šest.

Od početka epidemije, u Smederevu je ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zabeleženo 319 pozitivnih na virus korona, Smederevskoj Palanci 230, Velikoj Plani 90.

U Braničevskom okrugu najveći broj novozaraženih zabeležen je u Požarevcu - 10, a novi pozitivni na virus korona zabeleženi su i u Velikom Gradištu - jedna, Žabarima tri i u Petrovcu dva.

Ukupno, od početka epidemije, u Velikom Gradištu zabeleženo je 10 pozitivnih na virus korona, Golupcu jedan, Žabarima sedam, Žagubici četiri, Malim Crnićima pet, Petrovcu 29 i Požarevcu 190.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.