U Pčinjskom okrugu još 28 zaraženih korona virusom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2021, 10:42

U Pčinjskom okrugu još 28 zaraženih korona virusom

Prema najnovijim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 319 uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je 28 pozitivnih na korona virus.

Od tog broja 16 je iz Vranja, navodi se na sajtu tog grada.

Iz Vladičinog Hana je pet novozaraženih, tri iz Bujanovca i po dva iz Surdulice i Preševa.

U kovid ambulanti ATD juče je obavljeno 119 pregleda, od čega 45 prvih.

Uzorkovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je krv kod 59 pacijenata i sačinjen 51 RTG pluća.

Urađena su četiri PCR testa i 51 antigenski test od kojih je 12 pozitivno na korona virus, a dijagnostikovana je bronhopneumonija kod sedam pacijenta.

U dve kovid bolnice Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano je 50 pacijenata, od kojih 44 pozitivnih na korona virus i isto toliko ima bronhopneumoniju.

Na kiseoniku je 36 pacijenata.

Na bolničko lečenje primljeno je pet pacijenata, otpušteno isto toliko, od čega je jedan transportovan u Kruševac, a još jedan u Niš.

Trenutno je u kovid bolnicama ZC Vranje 110 slobodnih postelja.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nije gotovo: Još 28 NOVOZARAŽENIH u okrugu

Izvor: OkRadio.rs, 11.Maj.2021

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 319 uzoraka iz Pčinjskog okruga, ukupno je 28 pozitivnih na koronavirus. Od tog broja 16 je iz Vranja, 5 iz Vladičinog Hana, 3 iz Bujanovca i po 2 iz Surdulice i Preševa.   Prema prethodnom preseku, od 192 uzorka iz...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.