Izvor: JUGpress.com, 17.Apr.2021, 13:25

U Pčinjskom okrugu 83 pozitivna rezultata na korona virus, od toga u Vranju 32

VRANJE

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 358 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 83 su pozitivna na korona virus.

Iz Vranja su 32 osobe pozitivne, Bujanovca 17, Vladičinog Hana 14,  Preševa devet, Surdulice sedam i Bosilegrada četiri.

Od posledica zaražavanja koronavirusom u kovid bolnicama u >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vranju, na lečenju se nalazi 130 pacijenta. Na virus su pozitivna 122 pacijenta i isto toliko ima upalu pluća. Na kiseoničkoj potpori je 80 osoba.

U poslednja 24 sata iz bolnice je otpušteno 17, a na lečenje primljeno osam pacijenata, tako da su u Zdravstvenom centru u Vranju slobodne 64 postelje za kovid pacijente.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, u petak, su pregledana 242 pacijenta. Prvi put na pregledu je bilo 67 osoba. Upala pluća je dijagnostikovana kod 16 pacijenata.

Urađeno je 65 antigenskih testova od kojih je 26 sa pozitivnim rezultatom na kovid-19. To znači da je procenat zaražavanja 40 odsto, što je povećanje u odnosu na prethodne dane.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manja gužva u kovid bolnicama, ali i dalje 80 pacijenata na KISEONIKU

Izvor: OkRadio.rs, 17.Apr.2021

U kovid bolnicama ZC Vranje hospitalizovano je 130 pacijenata. Od tog broja 122 su pozitivna na koronavirus i isto toliko ima bronhopneumoniju.    Na kiseoniku je 80 pacijenata, koliko je bilo i pre dva dana.    Na bolničko lečenje primljeno je 8 pacijenata, a otpušteno 17, od kojih je...

Nastavak na OkRadio.rs...

U Boru 24 nova slučaja zaraze koronavirusom, oporavilo se još 30 osoba

Izvor: Bor030.net, 17.Apr.2021

Na teritoriji grada Bora u poslednja 24 sata potvrđeno je 24 nova slučaja zaraze koronavirusom, dok se oporavilo 30 osoba, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije. U ambulanti “Rudar” u toku jučerašnjeg dana na prvi pregled javio se 31 pacijent sa simptomima zaraze koronavirusom i obavljeno...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.