Izvor: JUGpress.com, 21.Feb.2021, 15:02

U Pčinjskom okrugu 128 pozitivnih na korona virus, Vranju 99

VRANJE

Prema poslednjim podacima vranjskog Zavoda za javno zdravlje od 364 testirana građana u Pčinjskom okrugu, 128 uzoraka je pozitivno na korona virus.

Vranje ne posustaje i dalje ima najveći broj novozaraženih. Inficirano je 99 građana, sledi Preševo sa 11, Bujanovac devet, Vladičin Han četiri, Surdulica tri i Trgovište sa dva zaražena.

Trenutno novoobolelih nema u opštini Bosilegrad.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Tokom jučerašnjeg dana povećan je i broj prijema u dve kovid bolnice Zdravstvenog centra Vranje. Trenutno je hospitalizovano 136 pacijenata, od kojih je pozitivno 118 osoba, što je za 12 više nego prethodnog dana. Bolnice raspolažu sa 24 slobodna kreveta za kovid pacijente.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.