U Pčinjskom okrugu 123 nova slučaja korona virusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2021, 10:46

U Pčinjskom okrugu 123 nova slučaja korona virusa

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 420 testiranih uzoraka iz Pčinjskog okruga, na korona virus su pozitivna bila 123.

Od tog broja 82 su iz Vranja, 13 iz Preševa, 12 iz Surdulice, osam iz Vladičinog Hana, sedam iz Bujanovca i jedan iz Trgovišta, objavljeno je na sajtu Grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vranje.

Gradski štab za vanredne situacije u Vranju usvojio je juče preporuku da pojedine osnovne i srednje škole pređu na onlajn nastavu narednih 14 dana, zbog povećanog broja obolelih učenika i zaposlenih od virusa korona.

Ta preporuka upućena je Ministarstvu prosvete radi dobijanja saglasnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Pčinjskom okrugu 123 nova slučaja korone

Izvor: OkRadio.rs, 27.Feb.2021

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 420 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 123 su pozitivna na koronavirus. Od ovog broja 82 su iz Vranja, 13 iz Preševa, 12 iz  Surdulice, 8 iz Vladičinog Hana, 7 iz Bujanovca i 1 iz Trgovišta.    

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.