U Novom Sadu samo jedan zaraženi za devet dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2020, 11:56

U Novom Sadu samo jedan zaraženi za devet dana

U poslednjih devet dana korona virus je potvrđen kod samo jedne osobe u Novom Sadu, a dnevno je u tom gradu testirano od 270 do 350 osoba, izjavio je gradonačelnik Miloš Vučević.

"Jedna novozaražena osoba je došla iz inostranstva, radio je na kruzeru. Reč je o našem državljaninu koji se vrlo odgovorno ponašao u ovoj situaciji", izjavio je Vučević.

Na Novosadskim sajmu je trenutno 20 pacijenata, a konačna odluka o tome kada će ta privremena bolnica biti zatvorena biće doneta na osnovu preporuka republičkog kriznog štaba, rekao je Vučević prilikom posete Budisavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučević: U Novom Sadu za devet dana samo jedan slučaj zaraze virusom korona

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2020

Gradonačenik Miloš Vučević rekao je izjavio da je u poslednjih devet dana kod samo jedne osobe u Novom Sadu potvrđena zaraza novim virusom korona, a da se dnevno testira od 270 do 350 Novosađana...Prema njegovim rečima, zaraženi je srpski državljanin koji se vratio iz inostranstva gde je radio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.