Izvor: Blic, 27.Okt.2020, 20:41

U Novom Pazaru POJAČANA KONTROLA poštovanja mera na javnim mestima

U cilju preventivnog delovanja i suzbijanja pandemije korona virusa, a u skladu sa merama Vlade Srbije, na teritoriji Novog Pazara će u narednom periodu biti pojačan nadzor privrednih subjekata i kontrola poštovanja mera na javnim mestima, saopšteno je sa sednice Stručno operativnog tima Štaba za vanredne situacije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Nišu formiraju tim inspektora za kontrolu primene mera protiv korone

Izvor: JužneVesti.com, 28.Okt.2020, 18:02

Sastankom u prostorijama Nišavskog okruga počelo je formiranje tima koji će biti zadužen za primenu mera u suzbijanju pandemije virusa korona. To je, kako piše na sajtu Okruga, učinjeno po nalogu Vlade Srbije za formiranje radne grupe koja će koordinisati rad inspekcija...Iako su do sada mnoge...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.