U Novom Pazaru 101 osoba zaražena korona virusom

Izvor: SandzakPress.net, 22.Maj.2020, 14:33

U Novom Pazaru 101 osoba zaražena korona virusom

Zavod za javno zdravlje u Novom Pazaru saopštio je danas da je u ovom gradu jedna osoba zaražena korona virusom, dok u Tutinu u poslednja 24 sata nije bilo novoobolelih. Ukupan broj inficiranih u Novom Pazaru porastao je na 101, dok ih je u Tutinu sada 27. Od poslednjeg preseka testirano je 58 osoba, a ukupno od početka pandemije 2.654 žitelja ovih gradova, ali i Raške, Beograda, Novog Sada, Čačka i Pančeva. (Radio sto plus)   The post U Novom Pazaru 101 osoba zaražena korona virusom appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Još 21 slučaj Kovid-19 na Kosovu i Metohiji, ukupno 1.025

Izvor: Blic, 22.Maj.2020

Na teritoriji Kosova i Metohije registrovan je još 21 slučaj korona virusa, tako da je ukupan broj obolelih od početka pandemije porastao na 1.025, saopšteno je večeras iz insttituta za javno zdravlje u Prištini.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.