U Nišu manje od 50 novozaraženih

Izvor: JužneVesti.com, 29.Apr.2021, 09:52

U Nišu manje od 50 novozaraženih

Prema podacima niškog Doma zdravlja, juče je na korona virus u Nišu bilo pozitivno 46 pacijenata od 290 testiranih, što je najmanji broj u poslednja 3 meseca, a smanjuje se i broj pregleda.

Nakon dužeg perioda u kojem je u Nišu broj novoobolelih bio uvek veći od 200, a potom i perioda gde je ta brojka bila oko 100, da bi poslednjih dana broj zaraženih bio dvocifren.

U dve kovid ambulante pregledano je 735 pacijenata.

Od ukupnog broja pregledanih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 635 je došlo na kontrolu, dok se 150 javilo prvi put sa simptomima koji mogu da ukažu na kovid infekciju, saopštavaju iz ove ustanove.

Da podsetimo, i tokom praznika građani koji nemaju zakazan termin mogu da se vakcinišu u prostorijama centralnog objekta Doma zdravlja od 8 do 20 sati. U Nišu je prvu dozu vakcine primilo 45 odsto punoletnog stanovništva, dok je oko 33 odsto revakcinisano.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.