U Nišu 286 novozaraženih korona virusom

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2021, 09:56

U Nišu 286 novozaraženih korona virusom

Prema poslednjim podacima, u kovid ambulantama Doma zdravlja Niš lekari su juče testirali 924 pacijenta, a 286 njih je bilo je pozitivno na koronu.

Od 1.836 pregledanih osoba, 641 pacijent javio se prvi put sa simptomima koji mogu da ukažu na kovid infekciju, dok je 1.195 došlo na kontrolni pregled.

Posle dužeg perioda smanjen je broj pregleda, dok je broj novoobolelih takođe posle nekoliko nedelja prvi put pao ispod 300.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku obavili su 77 radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 689 laboratorijskih analiza - navode u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.