Od 7. juna vakcine u Njemačkoj dostupne za sve odrasle 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Maj.2021, 19:07

Od 7. juna vakcine u Njemačkoj dostupne za sve odrasle 

Njemačka će od 7. juna prestati sa restrikcijom davanja vakcina za samo ranjive skupine, čime se otvara put vakcinacije za cijelu odraslu populaciju, rekao je u ponedjeljak ministar zdravstva Jens Spahn.  Odluka o ukidanju prioriteta u vakcinaciji ne znači da će svi biti vakcinisani u junu rekao je Spahn ukazujući na poteškoće u logistici i isporuci.  On je također ponovio vladino obećanje da će svaki stanovnik Njemačke koji želi da se vakciniše protiv COVID-19 biti u mogućnosti to da...
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od juna u Njemačkoj svi mogu dobiti vakcinu

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2021

BERLIN - Njemačka će od 7. juna ukinuti zabrane vakcinacije samo za najugroženije grupe, čime će biti omogućeno da cijela odrasla populacija dobije besplatnu imunizaciju, rekao je danas njemački ministar zdravlja Jens Špan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.