U Ljigu virus ušao u Dom zdravlja

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 11:58

U Ljigu virus ušao u Dom zdravlja

Ljig -- U Opštini Ljig koja ima 12.500 stanovnika od 1. jula do danas korona virusom zaraženo je 27 ljudi, a tokom celog prvog talasa pozitivno ih je bilo samo 13.

Predsednik Opštine Dragan Lazarević danas kaže da je virusušao u Dom zdravlja, što je zabrijnjavajuće. "Ali se nadamo da ćemo situaciju staviti brzo pod kontrolu", rekao je Lazarević za Tanjug i dodao da situacija ipak zavisi od svih nas i od toga koliko smo odgovorni.

Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sitaucija je ozbiljna ne samo u Ljigu već u celoj Srbiji i mere moraju da se poštuju.

"Sve što je do nas činimo, ljudi su upozoreni, doneli smo mere, zabranili okupljanja, slavlja … nadamo se da će za par dana broj pozitivnih poceti da se smanjuje", rekao je Lazarević i podsetio da su u prvom talasu od marta do maja u Ljigu od korona virusa umrle dve osobe.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.