U Kosjeriću uvedena vanredna situacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2020, 10:52

U Kosjeriću uvedena vanredna situacija

Štab za vanredne situacije u Kosjeriću je, usled epidemiološke situacije izazvane virusom korona, proglasio vanrednu situaciju u toj opštini, navedeno je sajtu opštine.

Od početka epidemije u Kosjeriću je registrovano 26 pozitivnih osoba, a dve su preminule, dok se za 30 osoba čekaju rezultati.

Uvođenjem vanredne situacije ograničava se radno vreme ugostiteljskih objekata koji nemaju baštu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << noćnih klubova tako da će ti objekti biti u mogućnosti da rade od 6 do 21 čas.

Objekti koji imaju baštu, u zatvorenom delu objekta, neće pružati ugostiteljske usluge od 21 sati, a u otvorenom delu od 23 do 6 časova.

U svim zatvorenim prostorima obavezno je nošenje zaštitnih maski i poštovanje fizičke distance od dva metra, a u parkovima i igralištima i tokom vežbanja na otvorenom prostoru dozvoljeno je okupljanje do pet osoba, uz odgovarajuće mere lične zaštite.

Takođe, zabranjeno je organizovanje svečanosti, kao i organizovanja sportskih i drugih zabavnih manifestacija.

Zabranjeno je i okupljanje u zatvorenom i otvorenom prostoru više od pet osoba, ako nije moguće obezbediti fizičku distancu od dva metra i odgovarajuće mere lične zaštite.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanredno u Kosjeriću

Izvor: B92, 22.Jul.2020

Kosjerić -- Štab za vanredne situacije u Kosjeriću je, usled epidemiološke situacije izazvane virusom korona, proglasio vanrednu situaciju u toj opštini...Od početka epidemije u Kosjeriću je registrovano 26 pozitivnih osoba, a dve su preminule, dok se za 30 osoba čekaju rezultati...Uvođenjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.