U Kliničkom centru Vojvodine trenutno na lečenju 238 obolelih od virusa korona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2020, 16:14

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno na lečenju 238 obolelih od virusa korona

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 238 obolelih od virusa kovid-19, od kojih je 19 na mehaničkoj ventilaciji, saopštio je danas taj klinički centar.

Napominje se da se kod velikog broja ostalih hospitalizovanih pacijenata, s obzirom na težinu kliničke slike, uz ostalu neophodnu terapiju, primenjuje i intenzivna kiseonička potpora.

Radi sprečavanja širenja i oboljevanja od COVID-19 virusne infekcije, Klinički centar Vojvodine je apelovao na građane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je obavezno pridržavanje svih preventivnih zaštitnih mera.

To, podseća se, podrazumeva nošenje zaštitinih maski, održavanje odgovarajuće fizičke distance između osoba, redovno pranje i dezinfekcija ruku, kao izbegavanje okupljanja stanovništva u većem broju u zatvorenom prostoru.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.