U Kliničkom centru Vojvodine 80 korona-pacijenata, sedam na respiratorima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2020, 10:24

U Kliničkom centru Vojvodine 80 korona-pacijenata, sedam na respiratorima

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 80 pacijenta kod kojih je potvrđeno da su oboleli od virusa KOVID – 19. Od toga, kod sedam pacijenta s obzirom na njihovo trenutno zdravstveno stanje, lečenje zahteva primenu mehaničke ventilacije.

U cilju sprečavanja zarazne bolesti KOVID-19 i preduzimanja svih preventivnih mera i postupaka širenja virusa sa ciljem zaštite zdravlja i bezbednosti stanovništva podsećamo da obavezna preventivna mera podrazumeva nošenje zaštitnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << maski u gradskom, prigradskom i međumesnom saobraćaju, a preporučuje se nošenje maski u svim zatvorenim prostorima. Pored ovih preporuka neophodno je održavanje odgovarajuće distance, kao i redovno pranje, i dezinfekcija ruku.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U KC Vojvodine 80 pacijenata, sedam na respiratoru

Izvor: Danas, 01.Jul.2020

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 80 pacijenta kod kojih je potvrđeno da su oboleli od korona virusa, saopštio je danas Klinički centar Vojvodine (KCV).

Nastavak na Danas...

NAPOLJU JE 30 STEPENI, A VI STE POD MASKOM: Ovo su saveti stručnjaka kako da olakšate sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 07:48

Zbog visokih tempartura nošenje ovog zaštitnog sredstva može da postane nelagoda, ali evo šta predlažu stručnjaci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.