Izvor: JUGpress.com, 27.Sep.2022, 19:47

U Jablaničkom okrugu još ukupno 51 pozitivan rezultat na korona virus

LESKOVAC – VLASOTINCE – LEBANE – MEDVEĐA – BOJNIK

U poslednjih 24h, od 409 rezultata (od toga za grad Leskovac 318),  51 rezultat je sa pozitivnim nalazom. Od ukupnog broja pozitivnih, 35 osoba je sa teritorije opštine Leskovac, 5 osoba sa teritorije opštine Vlasotince, jedna osoba sa teritorije opštine Lebane, 9 osoba sa teritorije opštine Medveđa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i jedna osoba sa teritorije opštine Bojnik.

Socijalna i ekonomska pozicija osoba sa pozitivnim nalazima je sledeća: 21 penzioner, 7 nezaposlenih osoba, 19 zaposlenih, 2 deteta i 2 učenika. Trenutno se čeka 11 rezultata iz laboratorija sa Jablaničkog okruga, za osobe koje su uzorkovane u ZZJZ Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i Domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.