U Jablaničkom okrugu 30 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2020, 12:27

U Jablaničkom okrugu 30 novozaraženih

Od 149 uzoraka testiranja na virus korona iz Jablaničkog okruga, 30 je pozitivno, saopštio je Zavod za javno zdravlje u Nišu.

Najveći broj zaraženih građana je iz Leskovca. Pozitivni na novi virus je 24 Leskovčana, dva Vlasotinčinina, tri građana Lebana i jedan stanovnik Medveđe, podaci su Zavoda za poslednja 24 sata.

Iz laboratorije "Vatreno oko" i Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju stiglo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je 149 rezultata uzoraka.

Od početka epidemije ukupan broj zaraženih korona virusom u Jablaničkom okrugu je 1.170, najviše je u Leskovcu - 915, u Vlasotincu su 132 građana od početka epidemije bila pozitivna na kovid, u Bojniku 28, Lebanu 67 i Medveđi 28, pišu "Južne vesti".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.