U Hrvatskoj 91 novoobeljelih od korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Mar.2020, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Hrvatskoj 91 novoobeljelih od korona virusa

Unazad 24 sata u Hrvatskoj je 91 novooboljelih od koronavirusa, izvijestio je na konferenciji za novinare Stožera Civilne zaštite u 16 sati ministar zdravstva Vili Beroš. To znači da je ukupan broj oboljelih 586, uz ukupno 37 izliječenih, dok su tri osobe preminule.  Uzrok povećanom broju oboljelih su dva nova žarišta - Biograd i Zadar. U bolnici u Biogradu dva su liječnika oboljela, ukupno je broj oboljelih u ta dva grada 9, a onih u samoizolaciji 230. Bolnicu u Biogradu će se...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminule još dve osobe od koronavirusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2020, 16:33

Još dve osobe su preminule od virusa Kovida 19, pa je ukupan broj umrlih 10, rekao je danas na konferenciji za novinare ministar zdravlja Zlatibor Lončar...Registrovan je još 131 novooboleli. Ukupno je zaraženo 659 ljudi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.