U Crnoj Gori preminule četiri osobe, 145 novooboljelih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Okt.2020, 17:53

U Crnoj Gori preminule četiri osobe, 145 novooboljelih

U Crnoj Gori u poslednja 24 sata registrovano je 145 novoinficiranih slučajeva virusom korona a četiri osobe su preminule, saopštio je direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša.   Najviše novooboljelih je iz Podgorice, njih 65 kao i 34 iz Nikšića. Prema riječima Mugoše, situacija sa koronom u Crnoj Gori je veoma ozbiljna ali je zdravstveni sistem kontroliše.  Kako je najavio uvešće brze testove koji će se raditi u kovid ambulantama. Kako kaže, broj djece koji je inficiran...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri osobe preminule, još 145 zaraženo u Crnoj Gori

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2020

PODGORICA – U Crnoj Gori su u protekla 24 časa od posljedica zaraze virusom korona preminule četiri osobe, a od 651 testiranog uzorka potvrđeno je 145 novih slučajeva infekcije, saopšteno je iz crnogorskog Instituta za javno zdravlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore: Situacija je VEOMA OZBILJNA

Izvor: Blic, 19.Okt.2020

Direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore Boban Mugoša upozorio je danas da je epidemiološka situacija u zemlji "veoma ozbiljna", ali da zdravstveni sistem odgovara izazovu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.