Izvor: Radio 021, 14.Apr.2020, 21:50

U Crnoj Gori pet novih slučajeva virusa korona, ukupno obolelih 283

U Crnoj Gori je potvrđeno još pet novih slučajeva infekcije korona virusom, pa ukupan broj zaraženih iznosi 283, saopšteno je na redovnoj konferenciji za novinare Instituta za javno zdravlje.

U susret Uskrsu, direktor instituta Boban Mugoša je pozvao građane da poštuju mere koje je donelo Nacionalno kordinaciono telo u cilju suzbijanja epidemije.

On je istakao da bi bilo kakvo okupljanje vernika predstavljalo preveliki epidemiološki rizik i rekao da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od sveštenstva zahteva da pozovu vernike da Uskrs slave u kućama.

Ako je patrijarh moskovski prepoznao da je svako okupljanje vernika preveliki epidemiološki rizik, ako je to prepoznao i papa, ne znam šta mi ovde još treba da kažemo da se poštuju mere koje smo doneli", rekao je Mugoša.

Vršilac dužnosti državnog tužioca Ivica Stanković je rekao će svi koji krše mere i naredbe nadležnih organa snositi krivičnu odgovornost.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nakon četiri dana pada u Njemačkoj više novih slučajeva korone

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2020, 07:40

BERLIN - U Njemačkoj je registrovano 2.486 novih slučajeva virusa korona, tako da je ukupan broj zaraženih 127.584, pokazuju današnji podaci Instituta za zarazne bolesti "Robert Koh".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.