U Crnoj Gori od virusa preminulo osam osoba, 193 nova slučaja infekcije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Okt.2020, 18:17

U Crnoj Gori od virusa preminulo osam osoba, 193 nova slučaja infekcije

U Crnoj Gori je u protekla 24 sata od posljedica korona virusa preminulo osam osoba, a potvrđeno je 177 novih slučajeva infekcije, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje. Navodi se da su laboratorije Instituta i druge laboratorije koje se bave PCR dijagnostikom, od posljednjeg presjeka završile analizu 743 uzorka na novi korona virus, među kojima su registrovana 193 novopozitivna slučaja. Uzorci novopozitivnih su upućeni na testiranje iz Podgorice 77, Nikšića 50, Pljevalja 19, Bijelog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Sedam preminulih u Srpskoj, još 403 osobe pozitivne na virus korona

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2020, 12:05

BANJALUKA - Sedam osoba U Republici Srpskoj pozitivnih na virus korona preminulo je u posljednja 24 sata, a Kovid-19 potvrđen je kod još 403 pacijenta, Saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.