U Crnoj Gori još jedan smrtni slučaj i 47 inficiranih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Jul.2020, 17:54

U Crnoj Gori još jedan smrtni slučaj i 47 inficiranih

Jedna osoba preminula je u Crnoj Gori od posljedica COVID-a 19, a registrovano je 47 novih infekcija korona virusom, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje. Kako je navedeno iz Instituta, u bolnici u Beranama preminuo je pacijent iz Rožaja (67). To je 13. smrtni slučaj od početka epidemije korona virusa. Rukovodilac Kriznog medicinskog štaba Ranko Lazović kazao je na konferenciji za novinare da se u bolnicama u Crnoj Gori trenutno liječi 54 pacijenata, od kojih je jedan priključen...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Jedno preminulo, 47 novozaraženih u Crnoj Gori

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2020

PODGORICA - U Crnoj Gori je jedna osoba iz Rožaja preminula, a registrovano je 47 novozaraženih virusom korona, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.