U Crnoj Gori 532 inficirane osobe, pet preminulo od korone

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Feb.2022, 17:23

U Crnoj Gori 532 inficirane osobe, pet preminulo od korone

U Crnoj Gori je 532 novopoinficiranih korona virusom, a pet osoba je preminulo od posljedica epidemije u poslednjia 24 sata, saopštio je Institut za javno zdravlje. Trenutno je 4.902 aktivnih slučajeva COVID-19, najviše u Podgorici 1.312. Prema podacima Ministarstva zdravlja, do sada je protiv korona virusa revakcinisano oko 45 odsto stanovnika, dok je trećom dozom imunizovano oko 14,5 odsto. Tokom jučerašnjeg dana je vakcinisano 547 osoba. Od danas,4.februara, važe ublažene...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Crnoj Gori potvrđena 532 nova slučaja infekcije, pet preminulo

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2022

​PODGORICA - Kod 532 ljudi u Crnoj Gori potvrđen je virus korona, a pet pacijenata je preminulo, novi su podaci Instituta za javno zdravlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.