U Čačku  63 kovid pacijenta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2021, 13:25

U Čačku 63 kovid pacijenta

Na kovid odeljenjima Opšte bolnice Čačak hospitalizovana su 63 pacijenta. U respiratornom centru smešteno je sedam pacijenata, a dva pacijenta su priključena na respirator, prenosi Glas zapadne Srbije.

U protekla 24 sata primljeno je sedam, a otpušteno pet pacijenata. Preminuo je jedan pacijent koji je bio pozitivan na korona virus.

Od 153 uzorka iz Čačka pozitivnih je 36, iz Gornjeg Milanovca od 42 uzoraka pozitivnih je 20, iz Lučana od 24 uzorka pozitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je 5, a iz Ivanjice je od 50 uzoraka pozitivno 15.

Ukupno je 76 pozitivnih na korona virus od 269 uzoraka u Moravičkom okrugu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.