U Boru petoro novozaraženih, ukupno aktivnih slučajeva 218

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2021, 16:00

U Boru petoro novozaraženih, ukupno aktivnih slučajeva 218

U Boru je u poslednja 24 časa registrovano pet novih slučajeva zaraze virusom korona, tako je ukupan broj aktivnih slučajeva u tom gradu 218, podaci su Zavoda za javno zdravlje "Timok" objavljeni na gradskom sajtu.

Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Boru hospitalizovano je 38 pacijenata, od kojih je 37 pozitivno na virus.

U kovid ambulantu "Rudar" se, u toku jučerašnjeg dana, na prvi pregled javilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 14 pacijenata sa potencijalnim simptomima virusa, zabeležen je 21 kontrolni pregled, dok je na prijemnim bolničkim odeljenjima obavljeno 27 pregleda.

Građani koji žele da se vakcinišu, to mogu učiniti svakog dana u vremenu od 8.00 do 19 časova u Domu zdravlja i prostorijama Kluba za stara lica, a od danas je počeo i novi krug vakcinacije po borskim selima.

Vakcinacija će se u utorak 11. maja, vršiti na puktovima u seoskim ambulantama u Šarbanovcu, Tandi i Oštrelju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Boru dvoje novozaraženih, ukupno aktivnih slučajeva 202

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2021, 15:46

U Boru su u poslednja 24 časa registrovana dva nova slučaja zaraze virusom korona, tako je ukupan broj aktivnih slučajeva u tom gradu 202, podaci su Zavoda za javno zdravlje "Timok" objavljeni na gradskom sajtu...Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Boru hospitalizovano je 30 pacijenata, od kojih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.