U BiH preminule tri osobe od korona virusa, 33 novozaraženih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jun.2021, 14:13

U BiH preminule tri osobe od korona virusa, 33 novozaraženih

U Bosni i Hercegovini (BiH) u posljednja 24 časa preminule su tri osobe koje su bile zaražene korona virusom. Prema podacima nadležnih entitetskih i institucija Brčko distrikta, potvrđeno je 33 nova slučaja zaraze korona virusom. Jedan smrtni ishod prijavljen je Zavodu za javno zdravstvo entiteta Federacija Bosne i Hercegovine (FBiH). Prema saopštenju Zavoda od srijede, 16. juna, u posljednja 24 časa zabilježeno je novih 14 slučajeva zaraze među testiranih 1.335 uzoraka. „Novi slučajevi...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od posledica korone preminule tri osobe: U Bosni i Hercegovini potvrđena 33 nova slučaja zaraze

Izvor: Blic, 16.Jun.2021

U Bosni i Hercegovini su u poslednja 24 sata zabeležena 33 nova slučaja zaraze korona virusom od 1.860 obrađenih testova. Preminule su tri osobe kod kojih je potvrđeno prisustvo korona virusa.

Nastavak na Blic...

Još jedan dan bez smrtnih slučajeva: U Sarajevu 10 novozaraženih korona virusom

Izvor: Blic, 17.Jun.2021, 10:31

U poslednja 24 časa u Kantonu Sarajevo zabeleženo je 10 novozaraženih korona virusom. Testirano je ukupno 456 uzoraka, a ni danas nisu zabeleženi smrtni slučajevi. Od korona virusa u poslednja 24 časa ukupno se oporavilo 16 osoba.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.