U BiH 254 novozaraženih, šest osoba preminulo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Avg.2020, 13:06

U BiH 254 novozaraženih, šest osoba preminulo

U Bosni i Hercegovini (BiH) u posljednja 24 sata registrirano je 254 novih slučajeva zaraze korona virusom, objavili su entitetski zavodi za javno zdravstvo. U Federaciji BiH (FBiH) testirano je 1.029 uzoraka, od kojih je 159 pozitivno na korona virus. Novi slučajevi registrirani su u Unsko-sanskom, Zeničko-dobojskom, Tuzlanskom, Hercegovačko-neretvanskom, Zapadnohercegovačkom, Srednjobosanskom, Bosanskopodrinjskom, Posavskom i Kantonu Sarajevo. Do sada je testirano ukupno 97.868...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U KS ponovo veliki broj novozaraženih, u Izolatorijumu 59 osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2020, 09:10

U posljednjih 24 sata na Kliničkom centru univerziteta Sarajevo na virus korona testirano je 460 uzoraka, a u Kantonu Sarajevo zabilježeno je 38 novih slučajeva zaraze.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.