U BiH 24 preminulih, 526 novozaraženih korona virusom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Sep.2021, 13:19

U BiH 24 preminulih, 526 novozaraženih korona virusom

U Bosni i Hercegovini (BiH) su u posljednja 24 časa preminule 24 osobe zaražene korona virusom. Istovremeno, prema podacima entiteta i Brčko distrikta, zabilježeno je novih 526 slučajeva zaraze. Dvanaest smrtnih slučajeva prijavljeno je u Republici Srpskoj (RS), jednom od dva bosanskohercegovačka entiteta. Preminulo je deset muškaraca i dvije žene, srednje i starije životne dobi, saopšteno je u utorak, 21. septembra, iz Instituta za javno zdravstvo RS. Istovremeno je, kako navode u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U BIH 526 novozaraženih, preminule 24 osobe

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Sep.2021

U protekla 24 časa u Bosni i Hercegovini registrovano je 526 novih slučajeva koronavirusa, a preminule su 24 osobe, koje su bile zaražene kovidom-19.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.