U BiH 22 osobe zaražene korona virusom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Maj.2020, 10:38

U BiH 22 osobe zaražene korona virusom

U posljednja 24 sata na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu na korona virus je testirano 258 uzoraka, a pozitivno je 11 osoba. Svi zaraženi su iz Tešnja. Ovaj grad u Zeničko-dobojskom kantonu je postao novo žarište korona virusa i već tri dana ima veći broj zaraženih. U četvrtak je potvrđeno čak 19 novozaraženih, a dan ranije 14. Ukupan broj zaraženih u Tešnju sada je 63. Novi klaster je firma "Koža-komerc", a svih 80 uposlenika te kompanije je od 23. maja u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Republici Srpskoj testirano 475 uzoraka, jedna osoba pozitivna

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2020, 10:16

BANJALUKA - Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Službi za mikrobiologiju Bolnice Sv. Vračevi u Bijeljini i Univerzitetskoj bolnici ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.