U BiH 16 osoba preminulo, 270 novozaraženih korona virusom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Feb.2021, 15:38

U BiH 16 osoba preminulo, 270 novozaraženih korona virusom

Prema podacima javno zdravstvenih  ustanova u Bosni i Hercegovini u posljednja 24 sata zaraza korona virus potvrđena je kod 270 osoba, a preminulo je 16 osoba koje su imale i COVID-19. U  Federaciji BiH registrovano je 177, u Republici Srpskoj 84, a u Brčkoj distriktu BiH devet novih slučajeva zaraze korona virusom. Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH prijavljeno je devet novih smrtnih ishoda. Zaključno sa 5. februarom, broj smrtnih ishoda na području Federacije BiH je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U BiH 16 smrtnih slučajeva od posledica korona virusa, 270 novozaraženih

Izvor: Blic, 06.Feb.2021

U Bosni i Hercegovini, sa Brčko distriktom, je u protekla 24 sata prijavljeno 16 smrtnih slučajeva i 270 novozaraženih osoba korona virusom.

Nastavak na Blic...

Korona potvrđena kod 88 osoba u RS, prijavljeno pet smrtnih slučajeva

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2021, 12:06

Оd pоsljеdnjеg izvјеštаја о еpidеmiоlоškој situаciјi u Rеpublici Srpskој, u pоsljеdnja 24 čаsа, u Institutu zа јаvnо zdrаvstvо Rеpublikе Srpskе, Univеrzitеtskоm kliničkоm cеntru Rеpublikе Srpskе, Univеrzitеtskој bоlnici u Fоči i u bоlnici Sv ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.