Izvor: Radio 021, 30.Mar.2020, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BiH 13 novih slučajeva zaraze virusom korona, u Crnoj Gori šest

U Federaciji BiH potvrđeno je još 13 slučajeva zaraze virusom korona, dok je u Crnoj Gori registrovano šest novih slučajeva.

U BiH je ukupno zaraženo 340 ljudi. U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu tokom noći testirano je 46 uzoraka, od kojih su 33 bila negativna, prenosi RTRS. Od 13 zaraženih, sedam slučajeva je iz Zenice, po dva iz Bihaća i Zavidovića, jedan iz Žepča i jedan službenik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << EUFOR-a, navode u Kliničkom centru. Osam zaraženih se oporavilo, a preminulo je šest lica.

U Crnoj Gori je zaražena ukupno 91 osoba. Kako je saopšteno iz Instituta za javno zdravlje, od sinoćnjeg preseka analizirano je 29 testova među kojima je bilo šest pozitivnih. Najviše registrovanih je u Podgorici i Tuzima - 30, odnosno 32. Pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom se nalazi 6.278 osoba.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.