Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020, 19:17

U Bešiktašu dva slučaja zaraženih virusom korona

U pitanju je jedan igrač i jedan član osoblja

Loše vesti iz turskog velikana Bešiktaša. Naime, kako je objavio crno-beli tim iz Istanbula, jedan fudbaler Bešikaša i jedan član osoblja zaraženi su virusom korona. Nisu saopštena imena zaraženih.

Bešiktaš, za koji igra naš reprezentativac Adem Ljajić, naveo je da su svi igrači i trenersko osoblje testirani na virus i dodao da su fudbaler i član osoblja koji su pozitivni već počeli s lečenjem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Trabzonspor, Galatasaraj, Fenerbahče i Bešiktaš su bili među prvim klubovima koji su nastavili s treninzima u manjim grupama, a u skladu sa smernicama tamošnjeg fudbalskog saveza.

Fenerbahče je juče potvrdio da je jedan zaposleni u klubu pozitivan na novi virus. Turska fudbalska liga nastaviće se 12. juna bez prisustva navijača.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.