Izvor: Radio 021, 02.Avg.2020, 14:41

U Beogradu za testiranje na koronu na lični zahtev nema termina do 20. avgusta

Građani Beograda pokazali su veliki interes za PCR testove na virus korona na lični zahtev, pa slobodnih termina nema do 20. avgusta, objavljeno je na sajtu Gradskog zavoda za javno zdravlje.

"Testiranje na sopstveni zahtev je uglavnom namenjeno putnicima u međunarodnom saobraćaju. Dnevni kapacitet za testiranje je 30 osoba. Svi termini do 20. avgusta su popunjeni", navedeno je u saopštenju.

Dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se da zakazivanje ponovo počinje 18. avgusta.

Zakazivanje termina za testiranje u Gradskom zavodu za javno zdravlje Beograda za avgust počelo je 30. jula.

Autor: Srna

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.