U Arilju je danas registrovan PRVI OBOLELI OD KORONA VIRUSA: Ubrzo potom saopšteno da je PREMINUO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 21:18

U Arilju je danas registrovan PRVI OBOLELI OD KORONA VIRUSA: Ubrzo potom saopšteno da je PREMINUO

Preminuli je imao više pridruženih bolesti.

U Arilju je danas zabeležen prvi slučaj koronavirusa, a predsednik ove opštine, Miloš Nedeljković, saopštio je da je ovaj čovek i preminuo od posledica bolesti.

Reč je o čoveku starom 68 godina koji je preminuo u bolnici u Užicu, a prema rečima predsednika opštine, on je imao i druge, pridružene bolesti. Trenutno se, kako je dodao, radi na utvrđivanju svih njegovih kontakata, kako bi se sprečilo dalje eventualno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << širenje zaraze.

On je apelovao na građane da poštuju uvedene mere, najavljujući uvođenje novih, još rigoroznijih.

- Molim vas da poštujete sve mere, posebno tokom predstojećih praznika. Mi smo prvi preduzeli sve neophodne mere, svaki dan se borimo protiv koronavirusa i sada ne smemo da popustimo - kaže Nedeljković.

Podseća da je opština Arilje sprovela sve mere Vlade Srbije, a da su nadležni kontrolisali njihovo poštovanje od strane građana.

Podsetimo, u Zlatiborskom okrugu jutros je objavljeno da su u poslednja 24 sata od posledica infekcije koronavirusom preminule dve osobe, jedna muškog i jedna ženskog pola, prosečne starosti 70,5 godina, saopštio je jutros Zavod za javno zdravlje Užice. Vest o smrti zaraženog u Arilju došla je nešto kasnije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.