Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jun.2020, 15:17

Trivić: Mjere Vlade RS pomogle privredi

BANJALUKA - Mjere Vlade Republike Srpske koje se odnose na isplatu najniže plate i uplatu poreza i doprinosa na plate radnika firmi kojima zbog epidemije vrusa korona nije bio omogućen rad znatno su pomogle privredi Srpske s obzirom na to da je primjetno da gotovo i da nije bilo otpuštanja ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Trivić: Srpska u odnosu na region ima najmanje otpuštenih radnika

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jun.2020

BANJALUKA - Saša Trivić, predsjednik Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske naglasio je da ono što se desilo u Republici Srpskoj, ako poredimo sa regionom, imamo apsolutno najmanji procentualno broj otpuštenih radnika, što je, kako kaže, za njega kao poslodavca bilo veliko iznenađenje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.