Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Avg.2020, 19:11

Tri osobe preminule, 50 novoobolelih u Crnoj Gori

Od posledica zaraze korona virusom u Crnoj Gori su u poslednja 24 sata preminule tri osobe, a registrovano je 50 novozaraženih.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od poslednjeg preseka uradile PCR analizu 301 uzorka na novi korona virus, među kojima je otkriveno 50 pozitivnih slučajeva infekcije, prenose podgoričke Vijesti.

Troje preminulih su iz Nikšića, a lečeni su u Opštoj bolnici >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u tom gradu.

Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa kovidom-19 od početka juna meseca je 71, a od početka godine 80.

Prijavljen je oporavak 76 pacijenata.

Ukupan broj aktivnih slučajeva u Crnoj Gori trenutno je 1.019.

Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 4.085.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Srbiji 108 novozaraženih, preminule četiri osobe

Izvor: B92, 18.Avg.2020, 14:42

Tokom poslednja 24 sata u Srbiji je registrovano još 108 zaraženih koronavirusom...Preminule su četiri osobe...Do ovog preseka testirano je 9.186 osoba...Prema poslednjim podacima u bolnicama širom Srbije su 64 pacijenta.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.