Tri opštine u Republici Srpskoj ne mogu uspostaviti karantin

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Apr.2020, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri opštine u Republici Srpskoj ne mogu uspostaviti karantin

Tri opštine u Republici Srpskoj nemaju kapacitete za uspostavu karantina na svom područiju istakla je nakon sjednice Republičkog štaba za vandredne situacije Republike Srpske, Lejla Rešić, Ministarka uprave i lokalne samouprave Republike Srpske BLOG UŽIVO O KORONA VIRUSU "Opština Osmaci, Kupres i Istočni Drvar nemaju kapacitete za uspostavljanje karantina", istakla je Rešić. Opština Kupres koristiće karantin na područiju opštine Šipovo, opština Osmaci koristiće...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Karantin uspostavljen u 38 opština u Srpskoj: U ovim mestima nemaju kapacitete za to

Izvor: Blic, 01.Apr.2020

Ministarka uprave i lokalne samouprave Lejla Rešić poručila je danas, nakon sednice Štaba za vanredne situacije u RS, da su sve opštine u RS, osim jedne, Štabu dostavile podatke o uspostavljanu karantina i eventualnom problemima na svojoj teritoriji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.