Tramp se opet testirao na koronu: Bela kuća objavila rezultate

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 00:40

Tramp se opet testirao na koronu: Bela kuća objavila rezultate

Prema poslednjim podacima, u Americi je 240.529 osoba inficirano korona virusom, a da je 5.810 preminulo od ove zaraze.

Posle 15 minuta, stigli su rezultati koji su pokazali da Tramp nema korona virus, stoji u dokumentu predsednikovog lekara koji je objavila Bela kuća.

U dokumentu stoji da je Tramp testiran još prošlog meseca s obzirom da je bio u kontaktu sa brazilskim državnikom koji je bio pozitivan na korona virus.

True paper statement >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << from the White House, passed out to reporters in the briefing room just now. pic.twitter.com/K0SVhLAk1X

— Francesca Chambers (@fran_chambers) April 2, 2020

Dr Šon Konli rekao je da je prvi čovek testiran novim, brzim testom.

- On je zdrav i nema simptome virusa - otkrio je Konli.

Upravo je Tramp pre nekoliko dana izjavio da očekuje da će između 100.000 i 240.000 ljudi u Americi umreti od smrtonosnog virusa.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.