Izvor: Blic, 11.Sep.2023, 04:09

Top 5 najjeftinijih vikendica u Srbiji! Od 8.000 do 30.000 evra: Ovo je detaljan cenovnik

Vikendice su postale vrlo popularne tokom pandemije korona virusa, ali taj trend se nastavio i danas. Samo u 2022. godini prodato je 1.318 vikendica. Sve više kupaca zainteresovano je za malo lošije nekretnine koje su jeftinije, jer se čini da cena kvadrata neće uskoro pasti. Mi smo izdvojili top 5 najjeftinijih vikendica u Srbiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vikendica i za 8.000 evra

Izvor: B92, 11.Sep.2023

Vikendice su postale vrlo popularne tokom pandemije korona virusa, ali taj trend se nastavio i danas. Samo u 2022. godini prodato je 1.318 vikendica. Sve više kupaca zainteresovano je za malo lošije nekretnine koje su jeftinije, jer se čini da cena kvadrata neće uskoro pasti...Cene vikendica zavise...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.