Tom Henks postao donator krvne plazme za razvoj vakcine protiv virusa korona

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2020, 12:38

Tom Henks postao donator krvne plazme za razvoj vakcine protiv virusa korona

Holivudski glumac Tom Henks, koji je izlečen od virusa korona, postao je donator krvne plazme nakon što je saznao da u krvi ima antitela na kovid 19.

Ranije je Henksova supruga Rita Vilson, koja se takođe oporavila od virusa korona, saopštila da ona i njen suprug planiraju da daju krv, kako bi saznali da li će antitela u njihovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << krvi doprineti stvaranju vakcine protiv kovida 19.
Tom Henks je na na Tviteru objavio fotografiju s davanja krvne plazme, koja će biti korišćena u istraživanju korona virusa.
„Evo plazme od prošle nedelje. Kakva kesa! Posle papirologije lako je, kao da legnete da dremnete“, napisao je poznati glumac uz fotografiju.
​Vilsonova je takođe objavila fotografiju na kojoj se vidi da daje krv.
Podsetimo, Tom i njegova žena Rita Vilson proveli su dve nedelje u karantinu u Australiji, gde je konstatovano da su zaraženi virusom.
Nakon što su oboje ozdravili, vratili su se kući u Los Anđeles, gde je Henks snimao biografski film o Elvisu Prisliju.
Henks i Vilsonova su među prvima iz redova poznatih ličnosti kod kojih je ustanovljen kovid 19, a među njima su i glumica Olga Kurilenko, glumac Idris Elba i njegova žena Sabrina Dour, operski pevač Plasido Domingo.

The post Tom Henks postao donator krvne plazme za razvoj vakcine protiv virusa korona appeared first on 011vodic.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.