Tiodorović: Klub zatvoriti, svi bez maske da plate po 5.000 VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2021, 19:10

Tiodorović: Klub zatvoriti, svi bez maske da plate po 5.000 VIDEO

Beograd -- Član Kriznog štaba Branislav Tiodorović kaže, povodom sinoćne žurke na Tašmajdanu, da bi svi gosti kluba morali da plate po 5.000 dinara ako nisu nosili masku.

Tidorović, međutim, naglašava da je za njega mnogo važnije što su priveli vlasnika kluba, jer je odgovoran, kako napominje, uvek organizator.

"Klub treba zatvoriti, a vlasnik treba da dobije najveću moguću kaznu. Zdravstveni radnici počinju da padaju na nos. Ne mogu da izdrže. Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << van svega i više nema nema smisla",rekao je Tiodorović, a prenose beogradski mediji.

Naglašava da će se korona žurka sigurno odraziti na tok epidemije.

"Na Beograd će se sigurno odraziti", uveren je Tiodorović.

Komunalna milicija, podsetimo, ušla je noćas u jedan beogradski klub u Aberdarevoj ulici i zatekla više od 700 gostiju. Načelnik komunalne milicije Ivan Divac kaže da je bio u "potpunom šoku" kad je ušao u klub i da je žurka otkrivena prilikom obilaska grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.