Izvor: Blic, 30.Jun.2020, 14:52

TUTIN U FOKUSU, KORONA KOSI STARIJE Ministar Lončar o smrti tri člana jdne porodice: Prekasno su se javili lekaru

Premijerka Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar su danas tokom posete Novom Pazaru potvrdili da je situacija u obližnjem Tutinu "kompleksna" i "ozbiljna", jer su od korona virusa oboleli uglavnom stariji građani, ali su demantovali medijske izveštaje da "umiru cele porodice" i da u tom gradiću od desetak hiljada stanovnika ima više od 900 obolelih.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rade Panić: Za razbuktavanje virusa kriva vlast koja je organizovala izbore

Izvor: VOA, 30.Jun.2020

Premijerka Srbije Ana Brnabić posetila je danas Novi Pazar i prema informacijama iz tog grada, zbog svega što se poslednjih dana dešava u Sandžaku deo lekara je predsednici Vlade okrenuo leđa, a ona je izviždana tokom obraćanja građanima. U Novom Pazaru od 26. juna je uvedeno vanredno stanje,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.