Izvor: Blic, 26.Jul.2021, 15:16

"TUGUJEM I ZA FEĐOM I ZA MIROM FURLAN" Stefan Arsenijević o teškim trenucima tokom pandemije: "Izgubili smo kulturne gromade"

U poslednjih godinu dana ovaj svet zauvek su napustili brojni dramski i muzički umetnici, neki od korona virusa, ostali tokom ove pandemije, a nagrađivani filmski reditelj Stefan Arsenijević za Tanjug kaže da je strašno sve što nam se desilo i da se dugo nećemo oporaviti od tolikih gubitaka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Reditelj Arsenijević: Veoma tugujem za mnogima, pre svega za Feđom i Mirom Furlan FOTO

Izvor: B92, 26.Jul.2021

U poslednjih godinu dana ovaj svet zauvek su napustili brojni dramski i muzički umetnici, neki od koronavirusa, ostali tokom ove pandemije, a nagrađivani filmski reditelj Stefan Arsenijević kaže da je strašno sve što nam se desilo i da se dugo nećemo oporaviti od tolikih gubitaka...Reditelj kratkometražnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.