TUGA U DOMU POZNATOG PEVAČA: Enrike potvrdio, član njegove porodice PREMINUO od korona virusa! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA U DOMU POZNATOG PEVAČA: Enrike potvrdio, član njegove porodice PREMINUO od korona virusa! (FOTO)

Neutešan...

 Epidemija korona virusa je u punom jeku. Posebno su pogođene u ovom trenutku Italija i Španija sa velikim brojem preminulih svakoga dana. Da virus ne bira, potvrdio je i poznati španski pevač Enrike Iglesijas koji se glasio povodom smrtnog slučaja u svojoj prodici.

Španski mediji su naveli da je od korona virusa peminuo i Karlos Falko,  očuh poznatog pevača.

Karlos je bio pacijent koji je sa 83 godine spadao u rizičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupu, hospitalizovan je prošlu nedelju, ali je nažalost izgubio bitku sa virusom.

Nedugo posle toga oglasio se i Enrike emotivnom fotografijom na svom Instagram profilu.

We are going through tough times and this emergency has touched a lot of people including my family. Let’s stay home and take care of ourselves and our loved ones. Sending lots of love and strength 🙏🙏 . Estamos pasando tiempos dificiles y esta emergencia ha alcanzado a muchisimas personas incluida mi familia. Es momento de quedarse en casa y estar pendiente de vuestros seres queridos. Os mando un fuertísimo abrazo y espero veros muy pronto. Animo! 🌎

Објава коју дели Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) дана 25. Мар 2020. у 10:59 PDT

- Prolazimo kroz veoma težak period i ova pošast je zahvatila mnoge ljude, uključujući i moju porodicu. Vreme je da ostanete kod kuće i budete svesni svojih voljenih. Šaljem vam snažan zagrljaj i nadam se da ćemo se uskoro videti. Razvedrite se - napisao je Iglesijas.

Komentari podrške kao i izjave saučešća povodom gubitka voljenog pristižu sa svih strana dokazujući još jednom da moramo u ovom teškom renutku da čuvamo svoje najmilije kao i da budemo tu jedni za druge.

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ENRIKE IGLESIJAS SLOMLJEN Član njegove porodice preminuo od korona virusa: "Prolazimo kroz težak period"

Izvor: Blic, 26.Mar.2020

Karlos Falko, očuh pevača Enrikea Iglesijasa, preminuo je u 83. godini od korona virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.